Pszichiáter ölte meg az Esőembert

Nem szükséges nagyon orvosnak lenni ahhoz, hogy ne verjünk meg vagy drogozzunk be egy autistát. Bizonyára mindenki látta az 1988-as nagy sikerű Rain Man (Esőember) című filmet, amiben Dustin Hoffman  Oscar-díjat kapott Raymond Babbitt, egy autista beteg alakításáért.

A film készítői szépen mutatták be a fogyatékosságot, ami nem mellesleg valószínűleg a gyermekkori védőoltások miatt következett be minden 112 élve született gyermek közül egynél a betegség fénykorában.

Valószínűleg a filmet nem látták orvosaink, mert 25 év elteltével a magyar pszichiátriákon még mindig az a középkori nézet uralkodik, hogy az autista kezelésének legjobb módja a drog és a verés.

A Pest Megyei Hírhatár című lap újságírója járt utána egy szigethalmi srác meggyilkolásának, ami csak azért nem kerül fel minden média friss hírei közé, mert nem egy kocsmában ölték meg, hanem egy kórház pszichiátriáján.

Az igazságügyi boncolást végző orvos úgy érezte, hogy a rendőrségnek is el kell küldenie a jegyzőkönyvet, akik úgy ítélték meg, hogy eljárást indítanak az ügyben. A szülőkkel készített interjú ITT olvasható.

A pszichiátrián emberkísérlet zajlik

Évek óta lelkesen informálom a Natúr Hírek olvasóit a pszichiátriákon uralkodó idétlen állapotokról. Szinte nem telik el év, hogy ne indulna eljárás pszichiátrián dolgozó ápolók vagy orvosok ellen a legváltozatosabb erőszakos bűncselekmények miatt. Meglopják, megverik, megalázzák és igény szerint megerőszakolják a rájuk bízott embereket, gyerekeket vegyesen. Teszik mindezt annak ellenére, hogy a legálisan végezhető tortúrák és eszközök is elég lehetőséget adnának nekik szadista hajlamaik kiélésére.

Az elektrosokk- és inzulinterápia, a változatos drogarzenál és a betegek bezárásának és kikötözésének lehetősége nem minden ott dolgozót elégít ki egy idő után. Kell valami izgalmasabb. És mindenkit hajlandók “kezelni”. Egy közel 1000 oldalas könyvben a DSM-ben, ami a pszichiátria bibliája nincs olyan emberi reakció vagy szokás, amit ne tartanának betegségnek és ne próbálnák gyógyszeresen kezelni. Jómagam is legalább 10 helyen magamra ismertem a könyvben felsorolt pszichiátriai rendellenességek között.

http://hu.cchr.org/videos/marketing-of-madness/marketing-to-mds.html

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    scroll to top