A lövöldözős gyógyszer I.

Mindenki értetlenül áll az eset előtt: a szülők nem értik, a tanárok nem értik, a pszichológusok nem akarják érteni, a rendőrök nem értik, a média sosem ért meg semmit. Tényleg – nem figyelték meg, hogy a riporterek szinte sosem értenek meg semmit? Figyeljék meg.

Ez a Tim Kretschmer, miután felhagyott a depressziójának gyógyszeres kezeltetésével, azon kapta magát, hogy 17 éves lányokra akar lövöldözni. Bár érdekes módon a pszichiátriai drogok szinte minden tinédzserre hasonlóképpen hatnak, mégis valami különös okot keresünk azután is, hogy kiderült, ennek a srácnak is, mint számos sorstársának egy tudatmódosító szert írt fel egy orvos és szedette vele, majd nem szedette vele. Ez annyira közismert, hogy például Amerikában minden doboz oldalán vastag fekete felirat hívja fel rá a figyelmet. Hasonlóképpen mint nálunk a cigarettás dobozokon. Mit nem lehet ezen érteni?

Fogj egy alapvetően egészséges, de valami miatt lehagolt fiatalt és adj neki tudatmódosító szert. A tudata módosulni fog. A megevett molekulától függően nyugodtabb, mosolygósabb, tisztelettudóbb, vagy akármilyen lesz. Ezt a kémikusok egészen jól értik. Ja, hogy ez átverés. Igen az, de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy az illető kezelhetőbb lesz, tisztelettudóbb a családjával vagy a tanáraival stb… De nagyon vigyázz!!!

Ha egyszer elveszed tőle és kiürül a szervezetéből, újra látni fog. Észre fogja venni, hogy miközben ő nagyjából öntudatlan volt, a problémái nem szűntek meg, hanem éppen ellenkezőleg: megnőttek. Még mindig nem szereti a csaja, a felesége, az anyósa, az egész világ…

És akkor vagy kap egy újabb adag drogot vagy talál egy fegyvert, egy magas épületet, hidat, bármit, amivel felhívhatja magára a figyelmet.

Ilyen egyszerű ez és annyira sablonos, hogy szinte felháborító, hogy azt írjuk minden lapban, hogy “érthetetlen az eset.” Csupán a közelmúlt terméséből:

  • Chicagoban Stephen Kazmierczak egy zsúfolt középiskolai előadóban lelőtt 5 diákot. Mint kiderült prozac-ot  szedett.
  • A Coloradoban, ahol Eric Harris és Dylan Klebold megölt 12 embert és megsebesített még vagy 23-at, a média csupán azt felejtette el kiemelni, hogy mindketten antidepresszánst szednek.
  • Robert Howkins a pszichiátria terméke. Kezdetben ADHD miatt kezelték pszichiátriai szerekkel, majd depresszió ellen kapott antidepresszánst. Mivel ettől nem tűntek el a pattanásai, sőt a csajoknál sem lett sikeresebb, ki kellett találnia valami ütősebbet. Lelőtt pár embert egy zsúfolt bevásárlóközpontban, majd öngyilkos lett.
  • Egy Chow nevű koreai fickó a chicagoi egyetemen lelövöldözte iskolatársait, összesen 32 embert. Ő szintén pszichiátriai szerek hatása alatt állt.
  • De említhetném a mindenki által szeretett és tisztelt színészt Heath Ledgert, aki nem lövöldözött, hanem véletlenül két szert vett be egyszerre és meghalt tőle.

A vezető médiák szándékosan nem veszik észre az összefüggést

Talán Önnek is feltűnt már, hogy egy TV csatorna vagy egy magazin tele van gyógyszerreklámokkal. A médiák ebből élnek. Őszintén: amennyiben kiderülne, hogy a mostani fizetésének fele, kétharmada a drogmaffiától jön, Ön visszautasítaná ezt és onnantól a feléből, harmadából próbálna megélni? A médiák nem így tesznek. Szemet húnynak egy nyilvánvaló tény felett és azt írják, hogy “érthetetlen”, “megmagyarázhatatlan”, “váratlan”, “megdöbbentő”, stb… Olvasson csak el pár cikket, ami megjelent erről a napokban. Mi ezen a megdöbbentő? Nem az a kérdés, hogy meg fog e ez ismétlődni, hanem az, hogy mikor és melyik iskolában.

A legmerészebb cikkek arról szólnak, hogy be kell tiltani a fegyvereket. Mintha a fegyverek okoznák a problémát. Ennyi erővel a tűzhányókat is betilthatnánk. Éppen annyi hatása lesz. Miért nem tiltjuk be a tudatmódosító szereket? Az ugye nem kérdés, hogy ha egy gyerek agyát teletömjük szintetikus drogokkal, meg fog változni a viselkedése. Ehhez nem kell professzornak lenni, hogy belássuk. Akkor meg miért nem érti a drága Tim családja, hogy mitől változott meg a srác viselkedése? Mert tegnap ezt mondták: “nem értik, mitől változott meg a fiúk és testvérük.”

Én megmondom: a tudatmódosító pszichiátriai drogoktól.

A németországi, a finnországi, a chicagói, a coloradói és a mindeféle országbeli iskolai lövöldözések áldozatai csak és kizárólag a pszichiátria tevékenységének az áldozatai.

A halott gyerekek szüleitől nem Tim szüleinek kellene bocsánatot kérni, hanem a srácot vadállattá züllesztő pszichiáternek vagy a mellékhatásokkal tökéletesen tisztában lévő gyógyszergyárnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

scroll to top