Szexgyógyszer

Az alábbi írás sértheti egyesek tudományba vetett hitét. Emiatt előre elnézést kérek az érintettektől. Tegnap egész nap autóban ültem és rádiókat hallgattam. Nem egyet, hanem kapcsolgattam 8-10 különböző rádióadón és csodálkozva vettem tudomásul, hogy a gyógyszeripar mindenhol aktívan támadja az egészséges embereket.

Nem csupán a hirdetésekből élő kereskedelmi csatornákon, de a Kossuth rádióban és a propaganda csatornákon egyaránt. Szinte minden fő terület megszólalt. A legjobban a “fájdalom terapeuta” tetszett. A doki a riporter többszöri kérdésére kinyögte, hogy a fájdalom kezelése a megfelelő fájdalom csillapító “kikísérletezésében” áll. Van 18-20 különféle szer és a megoldás annak kiválasztása (emberkísérlet által), amelyik neked a legkevesebb mellékhatással jár. A riporter is nehezen értette meg. Talán nem volt beavatva vagy lefizetve.

Az igazi gyomrost azonban ma kaptam meg. Ez a gyógyszeripar legújabb találmánya:

HPV vírus elleni védőoltás 9+ éves fiúknak!

Miről is van szó? Egy csodálatos mechanizmussal állunk szemben. Találj ki egy problémát, nézd meg, hogyan reagál rá a közvélemény, majd adj rá egy megoldást. Ez a probléma-reakció-megoldás módszer. Ez a gyógyszeripar terjeszkedési módszere.

Vegyünk egy konkrét példát. Van egy vírus család – a HPV (human papiloma vírus) ami valamilyen kapcsolatban áll a méhnyakrákkal. Azt még senkinek nem sikerült bizonyítani, hogy melyik az ok és melyik az okozat, de mivel a rákkal nem tudunk mit kezdeni, mert ahhoz bénák vagyunk, írtsuk ki a vírust. A vírus nagyjából annyira veszélyes, mint egy influenza. A populációnk 90%-a az élete során legalább egyszer meg is fertőződik vele és egy egészséges immunrendszer másnapra kezeli a problémát magától. A megoldás tehát kézenfekvő lenne. Kezeljük a HPV-t ugyanúgy, mint a többi százmillió vírust: tartsuk egészségesen az immunrendszerünket.

No, de ebben nincs semmi üzlet. Az üzlet a promléma-reakció-megoldás rendszerben van. Találjuk ki azt a problémát, hogy minden szexuálisan aktív nő veszélyben van e vírus miatt. Húzzunk egy határt a 9 éveseknél. Mondjuk azt, hogy aki elmúlt kilenc, bármikor veszélybe kerülhet. Mondjuk ezt el Gombos Edinának, aki másnap a Slágerrádióban és az RTL Klubban ezt mint tudományos tényt közli és várjuk a reakciókat. A hallgatóság reagál.

A rák elég jó dolog, ha reakciót akarunk elérni. Hiszen mindannyiunk családjában előfordult már és láttuk, hogy mit sem tudott kezdeni vele az orvoslás. A nép reagál és megoldást követel. És akkor jön a jó doktorbácsi és előveszi az addigra már régen elkészített és engedélyeztetett csodaszerét. Csak megjegyzem, hogy ez az engedélyeztetési folyamat közel tíz évet vesz igénybe. A HPV esetén 8 hónap volt.

Már készen is lenne a forgatókönyv. De van egy bökkenő. Olyan pénzéhesek vagyunk és olyan lelkiismeretlenek, hogy nem elégszünk meg a 9 éves kislányok oltogatásával. Szeretnénk megduplázni a forgalmunkat. Hogyan olthatnánk be a 9 éves fiúkat is. Ugye erre nem jó probléma a méhnyakrák. Attól ők nem ijednének meg. Arra gondoltunk, hogy nem terjedhetne e ez a HPV vírus az orális szex útján és nem okozhatna e gégerákot?

Talált! És ha most azt hiszed viccelek, tévedsz. Már várom, hogy mikor jelenik meg egy védőoltás a mosatlan kézzel maszturbálók számára. 🙂

Az FDA engedélyezte a 13+ éves fiúk esetében a Gardasil oltást. Nem javasolta, csak engedélyezte. Innentől csupán pár hét vagy hónap és az EU is fel fogja venni a listájára. Mindössze egy gyors reklámkampány, egy gégerákban meghalt 15 éves emberroncs és máris kötelező lesz hazánkban is. Attól kezdve azért kell majd harcolnunk, ha nem akarjuk a saját gyerekünket beoltatni ezzel a szerrel.

Miért írtam le mindezt?

Egyrészt ellensúlyozni szeretném a minden médiában elharapódzó kecsketejellenes és gyógyszer istenítő kampányt. Másrészt ugye van valódi megoldás is a szexuális és akármilyen úton terjedő vírusok ellen.

Ezt immunrendszernek hívják. Megfelelő táplálkozással és napi fizikai aktivitással olyan állapotban lehet tartani, hogy a vírusok és baktériumok esélyét szinte a nullára lehet csökkenteni.

Ez az igazi megoldás. Nem vírusonként egy méregdrága védőoltás, hanem egy univerzális immunrendszer, jó állapotban tartva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

scroll to top