Talán az orvostudomány lesz az utolsó, aki felismeri, hogy a diéta nem csupán a rák megelőzésének lehet eszköze, de már kifejlett daganatok esetén is hatékony eszköz.
Dr. William Li a rák kezelés új módszerét mutatja be: az angiogenezist, ami a tumort tápláló ereket célozza. Az első legfontosabb és legjobb lépés: együnk rák ellenes ételeket, melyek saját területén győzik le a rákot.
Az előadását több millióan látták eddig. Nézze meg Ön is:
[ted id=859 lang=hu]
Az előadás 13. perce körül van egy táblázat ami nem lett lefordítva, de alább felsoroljuk az ott ajánlott anti-angiogén (rákellenes) ételeket:
[col type=”one-third”]
- Zöld tea
- Eper
- földi szeder
- málna
- áfonya
- narancs
- grépfrút
- citrom
- alma
- ananász
- cseresznye
[/col]
[col type=”one-third”]
- vörös szőlő
- vörös bor
- kelkáposzta
- kínai kel
- szójabab
- ginzeng
- maitake
- édesgyökér
- kurkuma
- szerecsendió
- articsóka
[/col]
[col type=”one-third last”]
- levendula
- tök
- tengeri uborka
- tonhal
- petrezselyem
- fokhagyma
- paradicsom
- oliva olaj
- szőlőmag olaj
- keserű csokoládé
- egyebek
[/col]
Érdekes az előadás azon része, ahol a professzor bemutatja, miként értek el 70-100%-os eredményt pusztán azáltal, hogy a külön-külön is hatékony ételeket (teákat) keverékként alkalmazták.