C-vitaminnal a H1N1 ellen

Allan Smith Új-zélandi farmer pár napja töltötte éves rendes szabadságát a Fidzsi-szigeteken, amikor influenza szerű tüneteket figyelt meg magán. Mire visszaérkezett Új-Zélandra, már nagyon beteg volt. A lakóhelyéhez legközelebbi Tauranga kórházba került, ahol megvizsgálták, de nem tudtak vele mit kezdeni. Akkor még sem a kórház, sem ő nem tudta, hogy mellesleg leukémiája is van.

Hamarosan egy aucklandi kórházban találta magát, de eddigre a Tamiflu és az antibiotikumok mellett is erősen leromlott állapotban volt. Mesterségesen lélegeztették és a kezelőorvos azt tanácsolta a családnak, hogy mivel semmit nem lehet tenni az érdekében, kapcsolják le a gépekről.

Ekkor a sógora (aki már hallott pár dolgot a c-vitaminról) felvette a kapcsolatot egy amerikai orvossal Dr. Thomas Levy-vel, aki tanácsolta nekik, hogy keressék meg John Appletont, aki az Új-zélandi CAM (Centre for Advanced Medicine) munkatársa. Ő a c-vitamin kezelést tanácsolta, amit a család azonnal kért a klinikától. A kórház elutasította őket. A CAM orvosai bátorították őket és a végén a kezelőorvos belegyezett azzal a feltétellel, hogy ha péntekig nem változik az állapota, akkor vége.

Az ott dolgozók is meglepődtek, mert szerdára látható javulás állt be a férfi állapotában.

Ekkor egy újabb “szakértő” jelent meg a klinikán, aki a beteg veséjét és májának állapotát féltve le akarta állítani a kezelést. A család és az addigra már tekintélyes méretűvé duzzadt orvosi tanácsadók szerint azonban az antibiotikum okozta a májfunkciók rosszabbodását és ragaszkodtak a kezelés folytatásához.

Rövidesen szállítható állapotba került, bár még mindig mesterséges keringéssel, légzéssel és szondákkal, de a lakóhelyéhez közeli Waikato kórházba. Az orvosok itt sem akarták folytatni a c-vitamin kezelést, de a család szerzett egy neves betegjogi ügyvédet, aki felszólította a klinikát, hogy működjön együtt a családdal. Ennek eredményeként a kórház folytatta az intravénás c-vitamin kezelést, de sokkal kisebb adagokkal. Ekkor ismét CAM orvosok utaztak Waikatoba és folytatták a kezelést a megfelelő adagokkal. A férfi állapota napról-napra javult.

A kórház személyzete megdöbbenve figyelte a változást.

allen_smith_medicated

allen_smith_vitamin_c_after

Eddigre Allan Smith már beszélgetett a családdal és végül felépült. Ráadásul az influenza mellett a vérrákja is eltűnt, mintegy mellékhatásként.

Dr Levy közölte az alkalmazott protokollt, annak érdekében, hogy ösztönözze orvos kollégáit és a kormányokat az alkalmazásra:

  • Kedden, a kezelés első napján: 25gramm aszkorbin sav intravénásan
  • Szerdán: infúzióba adagolva 25 gramm két alkalommal
  • Csütörtökön: 75 gramm
  • Péntektől kezdve 4-6 napon át 100 gramm intravénásan
  • Ezt követően az új “szakértő” miatt a kezelés megszakadt egy hétre.
  • Egy hét elteltével ismét elkezdték adni neki, de mindössze napi kétszer 1 gramm mennyiségben.

Hogy a kezelés mennyire volt eredményes, azt maga Allan Smith mondja el a az alábbi videófelvételen a 17. perctől kezdődően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

scroll to top