Szénanátha kezelése kálciummal és magnéziummal

Van néhány természetes módszer, amelyek segítségével  könnyen és viszonylag gyorsan enyhíthetőek a kellemetlen, szénanátha okozta allergiás tünetek. Önnek is segítségre van szüksége a tavaszi-nyári időszakban az allergia leküzdésében?

A kalcium enyhítheti az allergia tüneteit, a szervezet indokolatlan, túlreagált védekezését. Az allergiás reakció során, illetve annak elkerülése érdekében bevitt kalcium segítségével a már meglévő allergiás tünetek enyhülnek. Emiatt javaslom, hogy aki pollenallergia miatt szenved, megelőzésként vagy akár tüneti kezelésként alkalmazzon veszélytelen kalciumot a különféle gyógyszerkészítmények helyett.

Amennyiben Ön nem azok közé tartozik, akik évről évre végeláthatatlannak tűnő heteken keresztül szenvednek a szénanáthától, akkor ez az üzenet nem Önnek szól.

Bevallom, én 14 éves korom óta ezzel foglalkozom. Kezdetben bekapkodtam minden gyógyszert, amit felírtak, de csupán ideig-óráig használtak. Egyre erősebbet kellett szednem, míg végül már injekciót kaptam a szezonban olyat, amiről még a nem éppen szívbajos doki is azt mondta, hogy veszélyes a mellékhatásai miatt.

A kezeletlen szénanátha pedig nem kellemes. Ég az ember szeme, alig tud napra menni, folyik az orra úgy, hogy néha észre sem veszi.

Akik szenvednek ettől a kellemetlen betegségtől, azok tudják, hogy nagyon nehéz átvészelni ezt a néhány hetes, néha hónapos időszakot. Bizonyára Ön is próbálkozott már különféle gyógyszerek szedésével a javulás érdekében. De gondolt-e már valaha arra, hogy létezik ennél egyszerűbb és természetes megoldás is a problémájára?

Valószínűleg nem. Pedig higgye el, van ilyen.

Manapság egyre növekszik a szénanátha ellen küzdők között a természetes gyógymódok iránt érdeklődők száma. A pollenszezonban az allergiások a legtöbbet akkor teszik egészségükért, ha immunrendszerüket kellőképpen megerősítik, hogy a szervezet könnyebben felvegye a harcot az allergénekkel szemben. Ezt a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitellel érhetik el.

Tüsszögés és vörös szemek helyett

Már hazánkban is elfogadott és alkalmazott módszer a szénanátha kezelésére a kalcium és a C-vitamin fokozott fogyasztása. A természetes eredetű kalcium tartalmú készítmények szervezetben való felszívódása és hasznosulása ugyanis igen kedvező hatású. A C-vitamin köztudottan az egyik legjobb immunerősítő vitamin, ezért lényeges a rendszeres pótlása.

A kalcium enyhítheti az allergia tüneteit, a szervezet indokolatlan, túlreagált védekezését. Az allergiás reakció során, illetve annak elkerülése érdekében bevitt kalcium segítségével a már meglévő allergiás tünetek enyhülnek. A folyékony kalcium készítmény ráadásul még nagyobb hatásfokkal szívódik fel a szervezetben.

Emiatt javaslom, hogy aki pollenallergia miatt szenved, megelőzésként vagy akár tüneti kezelésként alkalmazzon veszélytelen kalciumot a különféle gyógyszerkészítmények helyett.

Miért válasszon gyógynövényeket az allergia kezelésére?

Amíg a gyógyszerek 1-2 hatóanyagból állnak, addig a gyógynövények sokkal több. Ezeket az alkotóelemeket a természet válogatta össze, és így a részek egymás hatását erősítik. A vitaminok és gyógynövények a szervezet egészére hatnak és ezen belül mindegyiknek megvan a fő hatása.

Bátran használhatja a természet patikáját a szénanátha tüneteinek csökkentésére, megelőzésre!

A vitaminok és gyógynövények még segítenek abban is, hogy jótékonyan csökkentik a gyógyszerek nagyszámú mellékhatását.
Ön is jobban jár, ha természetes eszközök segítségével küzd a szénanátha ellen, ahelyett, hogy gyógyszereket szedne.

Kezdje el alkalmazni még ma, és meglátja, az eredmény nem marad el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

scroll to top