Talán az orvostudomány lesz az utolsó, aki felismeri, hogy a diéta nem csupán a rák megelőzésének lehet eszköze, de már kifejlett daganatok esetén is hatékony eszköz.
Dr. William Li a rák kezelés új módszerét mutatja be: az angiogenezist, ami a tumort tápláló ereket célozza. Az első legfontosabb és legjobb lépés: együnk rák ellenes ételeket, melyek saját területén győzik le a rákot.
Az előadását több millióan látták eddig. Nézze meg Ön is.
Az előadás 13. perce körül van egy táblázat ami nem lett lefordítva, de alább felsoroljuk az ott ajánlott anti-angiogén (rákellenes) ételeket.
Érdekes az előadás azon része, ahol a professzor bemutatja, miként értek el 70-100%-os eredményt pusztán azáltal, hogy a külön-külön is hatékony ételeket (teákat) keverékként alkalmazták.
Zöld tea | vörös szőlő | levendula |
Eper | vörös bor | tök |
földi szeder | kelkáposzta | tengeri uborka |
málna | kínai kel | tonhal |
áfonya | szójabab | petrezselyem |
grépfrút | ginzeng | fokhagyma |
narancs | maitake | paradicsom |
citrom | édesgyökér | oliva olaj |
alma | kurkuma | szőlőmag olaj |
ananász | szerecsendió | keserű csokoládé |
cseresznye | articsóka | meggy |