Ötvenezerszer több higany van az influenza vakcinában mint az ivóvíz egészségügyi határértéke.
A GlaxoSmithKline idén gyártott ampulláját (lot #9H2GX) vizsgálta meg egy amerikai labor és 51ppm (parts per million) higany értéket mértek, miközben az ivóvízre előírt határérték 1ppb (parts per billion). E két érték között 50000-szeres különbség van. (az eredeti cikk az amerikai határértéket veszi alapul, ami kétszerese a magyarnak).
A labor korábban vizsgált tengeri halakat is, amikről a propaganda azt terjeszti, hogy higannyal és egyéb dolgokkal szennyezettek. Ez ugyan igaz, de a védőoltásban található higanymennyiség több mint százszorosa az eddig vizsgált legszennyezettebb halhúsban mért értéknek.
Ma jelent meg a riasztás, miszerint Olaszországban a Novartis által gyártott influenza vakcina ölt meg pár nap alatt 13 embert 48 órával a beadást követően. A vizsgálat elindult az olasz és európai hatóságok részéről, de nem hiszem, hogy ezen a blogon kívül bármelyik magyar média címlapon hozná a hírt.
Higany a védőoltásban és higany a halhúsban – melyik nagyobb probléma?
Miközben a halhús emésztődik, a higanytartalmának nagy része emésztetlenül átjut és távozik, mivel a rostokhoz kötődik. Az emésztőrendszerünk remekül fel van készítve a mérgező vegyületek és fémek hatásának csökkentésére. Egyszerűen nem kerül be a vérbe csak egy kis része.
Ezzel ellentétben az injekció formájában bejuttatott higany akadálytalanul jut el az agyba, az idegekbe, az izmokba, a mirigyekbe és a nyirokrendszerbe. Nincs semmi akadály, nincs semmi védekező mechanizmus ami kialakult volna. Ugyanis az elmúlt pár millió évben, miközben a testünk kialakult, nem volt sok beinjektált higannyal kapcsolatos incidens.
Nem tudtunk alkalmazkodni ehhez.
Forrás: Naturalnews