Dr. Lenkei Gábor: Egészségre ártalmas

Hétfő óta kapható Dr. Lenkei Gábor: Egészségre ártalmas! avagy Cenzúrázott Egészség Magyarországon című könyve.

Elolvastuk és aki a cím alapján valami egészségrontó, mérgező vagy környezet szennyező anyag leírását sejti a cím mögött, az első pillanatban csalódni fog.  A könyv név szerint mutatja be azokat az embereket, akik ma Magyarországon a legártalmasabbak az Ön egészségére. Ugyanis a szerző pár éves tapasztalatait elemezve rájött, hogy ma az emberek egészségét nem valami vegyszer pusztítja leginkább, hanem talán egy tucat állami hivatalnok.

Lenkei óvatoskodó mérlegelés nélkül tárja Ön elé azokat a önkényességeket, jogsértéseket, amelyet a magyar adófizetők pénzén fenntartott állami intézmények (OÉTI, ÁNTSz, GVH) egyes vezető tisztségviselői elkövettek a szerzővel szemben az elmúlt években.

Az írás nem egy régi sztorit mesél el. A könyv szereplői ma is posztjaikon vannak, naponta szerepelnek a médiában és úgy vannak bemutatva, mint szakértők, miközben a könyvben közölt dokumentumok alapján úgy tűnik, a jogszabályokat semmibe vevő bűnözőkről van szó.

Amennyiben egyszer is felmerült Önben az elmúlt években, hogy a vitaminok vagy gyógynövények, amiket Önnek ajánlottak vagy éppenséggel “nagyon nem javasoltak”, miért vannak folyamatos támadás alatt a médiában, szerezze meg a könyvet és olvassa el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

scroll to top