Keshe generátor – ingyen energia vagy világméretű átverés

Feleslegesnek tűnhet egy olyan kapitális marhaság cáfolata, mint a Keshe Plazma Generátor, de két jó okom is van, hogy figyelmeztessem az ingyen-energia után sóvárgókat.

Egyrészt egyetlen hónap alatt három barátom beszélt róla nekem olyan természetességgel, mintha egy új étterem megnyitásáról lenne szó. Közülük kettő mérnök volt. A harmadik arra kért, hogy azonnal rendeljek neki egyet, mert megérne 5000 Eurót számára egy olyan generátor, ami ingyen állít elő több kilowatt teljesítményű áramot.

Másrészt egy picit ellensúlyozhatnám azt, hogy ez a nyilvánvaló átverés olyan mértékik van elterjesztve az interneten, hogy sem én, sem a Google kereső nem találtunk írást ami megkérdőjelezné a valóságtartalmát.

Higgye el, ez egy profin kivitelezett pénzlenyúlási módszer tudományos köntösbe bújtatva és nem pár elmeháborodott “feltaláló” ámokfutása kihasználva az átlagember ostobaságát. Ugye mindkettőre számtalan példa ismert a közelmúltból. Gondoljunk csak azokra, akik pénzt nem sajnálva nigériai hercegnők vagyonát segítenek kimenteni Afrikából. Vagy ne menjünk messzebbre – hazánk is dicsekedhet Tejfalussy András képében legalább egy meg nem értett feltalálóval és polihisztorral akinek szabadalmai több galaxis megmentésére lennének elegendők, de hát a cionista elnyomók nem engedik megvalósulni azokat.

Mindegy is, mert nem azokat akarom meggyőzni, akik a “magyarmegmaradasert” vagy az “ujvilagtudat”, esetleg a “vilaghelyzete” blogokat olvasva tájékozódnak a valóságról. Nekik már úgyis mindegy. Őket arra buzdítom – tisztán terápiás célból – hogy rendeljenek a Keshe Plazma Generátorból házi és autós változatot is. Ne fogják vissza magukat és ne engem győzködjenek. Termeljenek ingyen elektromos áramot és ne hallgassanak rám, aki pénzért veszem.

Nincs egyetlen működő eszköz sem

Az első az volt, hogy rákerestem a Youtube-on, hogy hogyan kell a generátort üzemeltetni. Ugye vannak ezek a “kicsomagolom” típusú videók. Az ember vesz egy új karórát, laptopot, vérnyomásmérőt és felveszi majd feltölti azt a jelenetet, amikor birtokba vette az eszközt. Ezrével van ilyen a videó megosztókon. De még senki nem vette filmre a Keshe Plazma Generátort. Hasonló ez mint Columbo felesége volt. Mindenki hallott róla, de senki nem látta.

keshe-alapitvany-autos-generator-magrav-plasma-power-production-unit-car-version-a-october-2015Miért? Mert nem létezik. Ez ilyen egyszerű. Ahogy olvasom az internetes fórumokat (több száz foglalkozik vele) mindig az éppen aktuális évben 3 hónap múlva lesz készen. Ha ma rendel valaki a Keshe Alapítvány webáruházában, most is azt írja ki a bolt, hogy a fizetést követően 90 nap múlva küldik a generátort. Érdekes, hogy ez így volt 2012-ben is. Bár akkor még 5000 Euró volt az ára, ma már csak 500, amihez kötelezően 300EUR adományt kell még fizetni annak aki a nemlétező generátort megrendeli.
Az adomány nem visszatéríthető. Ez biztosítja majd azt, hogy ha a készülék soha nem készül el (valami conista összeesküvés miatt) akkor is teljesen jogosan zsebelt be mindenkitől pénzt a nem létező eszközért vagy találmányért.

Persze képek és fotók vannak a nemlétező termékről. Nekem az tetszik legjobban, ahol arról beszél az iráni csodadoktor, hogy az autós plazmagenerátor tölti az elektromos autóját éjjel a szivargyújtón keresztül.

Ha már hülye vagy, legyél nagyon hülye

Amikor egy előadó a színpadon vagy a TV-ben mond egy ostobaságot, a közönség nevet vagy egyéb módon jelzi azt, hogy észrevette a hibát. Keshe és magyar helytartója Kakasi Sándor képesek több órán keresztül úgy beszélni, hogy egyetlen épeszű mondatot sem ejtenek ki a szájukon. Ez talán csodálni való képesség lenne, ha nem kerülne pénzébe annak aki hallgatja vagy megveszi az eszközeiket.

Ennek van egy plazmatikus-mágneses-gravitációs tere” mondja Kakasi Sándor úr ebben a videóban. Ez a mondat csak nekem tűnik halandzsának? Attól, hogy a szavak egyenként léteznek, még nem jelenti azt, hogy egymás után kimondva értelmük lenne. A “plazmatikus-mágneses-gravitációs tér” nagyjából annyira értelmes, mint az “analóg-digitális-lazactojás-reptető”.

Hogyan kerül egyetlen előadásba az “ingyen űrutazás”, az “ingyen áramot termelő plazmagenerátor” és a “cukorbetegséget gyógyító golyóstoll”? Keshenél és Kakasinál simán.

Miért gondolja bárki – beleértve mérnök ismerőseimet is, hogy ha nem értenek egyetlen mondatot sem egy előadásból, akkor bennük van a hiba? Ezek az emberek – mondjuk ki – elmeháborodottak. Persze lehet, hogy megint bíróságon kötök ki emiatt a kijelentés miatt mint korábban amikor a gyógygombás Vargáról állítottam, hogy elmentek neki otthonról, de plazmagenerátornak hívni egy kólásüveget, amiben a plazma legkisebb jelenléte sincsen igenis elmebaj, még akkor is, ha egy szabadalmi hivatal ezt lajstromba vette. Emlékszünk a Király új ruhája című mesére?

Attól, hogy valamit szabadalmaztattak, még lehet őrültség. Az Európai Szabadalmi Hivatal 90 millió szabadalmi bejegyzést tart nyilván – köztük olyanokat mint az “élő fürdőszobai csempe” vagy a “HATÁS-KOMBINÁCIÓ-HIÁNYOKAT LELEPLEZÕ ANTIRANDOM BÁZISSOFTWARE” – csak hogy a kedvenceimet említsem.

Mivel a szabadalmi hivatalok munkatársainak nem áll módjukban elmebetegnek nyilvánítani egy feltalálót, kritika nélkül lajstromoznak minden agyament, kockás lapra vetett firkálmányt.

Keshe és alapítványa több mint egyszerű elmebaj

keshe alapítvány hoax generátor ingyen energiaMivel 1000 Euró körüli áron árulják a nyilvánvaló semmit, embereket károsítanak meg. Ennek ellenére egyetlen bejegyzést sem találtam a Google keresővel azzal kapcsolatban, hogy valaki emiatt rájuk döntötte volna az ajtót. Látszólag űzhetik ezt míg világ a világ.
Talán szégyellik magukat azok, akik átutalták neki az elmúlt években a pénzt és bottal üthetik a nyomát? Nem tudom. Én sem lennék büszke rá.

Szinte lehetetlen ellensúlyozni azt az ostobaságdömpinget, amit publikálnak minden elképzelhető médián. Heti több óra marhaságot vesznek videóra és osztanak meg. Facebook oldalaik ötvenezres rajongói tábora él-hal a naponta 8-10 különféle sületlenségért, amit kapnak. Emberek százai tekerik a drótokat és sózzák vagy citromozzák a “nanorétegeket”, hogy annyi elektromosságot lássanak, aminél egy megdörzsölt hajkefében is több van. És ha valaki megkérdőjelezi a tanítómestereik épelméjűségét, harciasan védelmezik – várhatóan ezt elolvasva is ez fog történni.

Én csak szeretném jelezni, hogy talán még időben szóltam. Keshe és az összes országban létrehozott szervezetének képviselői beleértve Kakasi Sándort is, szélhámosok. Kezelje őket ennek megfelelően, míg a rendőrség le nem csukja őket.

ui: ezen írásom megjelenését követően a fent említett egyik barátom felhívott és durcásan arra kért, azonnal vegyem le a cikket mert bajom lesz belőle és ő lementette, hogy később igazolni tudja azt, hogy milyen dolgokat állítottam erről a becsületes feltalálóról és helytartójáról. Azt hiszem vállalható ennek veszélye – tehát az írás itt elérhető marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

scroll to top